Koulutukset

Anniskelu.fi tarjoaa erilaisia koulutuksia asiakasyrityksille erityistarpeet huomioon ottaen. Koulutukset suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa, jotta juuri kyseisen asiakkaan tarpeet voidaan ottaa huomioon. Koulutukset voivat olla yleismaallisesta drinkkikoulutuksesta ravintolakohtaisiin täsmäiskukoulutuksiin, jossa pureudutaan tapauskohtaisesti asiakkaan koulutuksen tarpeisiin. Se voi tarkoittaa myynnin kohentamiseen liittyvää koulutusta, asiakasryhmän huomioon ottavaa kouluttamista, kuten esimerkiksi olutravintolan tai drinkkibaarin perustavanlaatuiset tai syventävät koulutukset.

Ravintola-alalla on sanonta: Laiska baarimestari on hyvä baarimestari. Tämä ei tarkoita sitä tehdään töitä laiskasti, vaan sitä että vältetään turhaa työtä. Järjestämme esimerkiksi uusille työntekijöille työntekoa tehostavia koulutuksia, missä käydään läpi, miten työskennellä tehokkaasti kahdella kädellä sekä työpisteen suunnittelussa. Konsultoimme sekä koulutamme myös aloittavia yrittäjiä ravintolan pyörittämisessä ja muissa siihen liittyvissä asioissa.

Anniskelu.fi:n yli 35 vuoden työkokemuksella niin työntekijä- kuin yrittäjäpuolelta löytyy varmasti keskusteltavaa niin vasta-alkajien kuin pitkään alalla olleiden konkareiden kanssa.